8 de juny. Estrena a Santpedor

 

El passat dissabte 8 de Juny a 2/4 de vuit del vespre, vam projectar “Transmissions” a la Capella de Sant Andreu de Santpedor. Més de 80 persones van assistir a l’acte, organitzat per Santpedor Art i Creació (SAC) amb la col·laboració de l’ajuntament, que va comptar amb la presència del protagonista, Lluís Sala Sala.

 

Des de l’equip del documental ens va fer especial il·lusió poder presentar el documental a Santpedor, poble de la Felicitat Baraldés, nascuda l’any 1922 a la masia de Cal Saleta, dona del protagonista i germana de l’Anton Baraldés Portí, mort a La Sentiu, durant la Batalla del Merengue, el 23 de maig de 1938.

 


      Familiars de Cal Saleta amb Lluís Sala i Felicitat Baraldés. Fotos: Rosa Alonso.

Moltes gràcies als assitents que vau omplir tota la sala, i en especial a la família Baraldés i a tots els seus descendents per compartir aquest acte tant emotiu. A finals de setembre hi ha previst una altra projecció coincidint amb la fira de Sant Miquel.

 

Felicitat Baraldés (esquerra) i famíla a la masia de Cal Saleta. Al seu costat, Filomena Portí, la mare, sosté en braços a Antonieta Baralés. A la seva dreta Joan Baraldés, el pare, Mercè Baraldés i laresta de germans Maria, Josep i Casilda en una fotografia de l’any 1940 en què hi falta el germà Anton Baraldés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>