2 comentaris a “17 d’octubre – Transmissions torna a Manresa

 1. Benvolgut equip,

  Voldria preguntar si “Transmissions” també es projectarà a Lleida. Estic molt interessada en el projecte, tan pel que fa a la història com a l’audiovisual, ja que estic estudiant Comunicació i Periodisme Audiovisual.

  Moltes gràcies pel vostre temps.

  Molt cordialment,

  Anna

  Torrefarrera, 27 d’octubre de 2013

 2. Hola Anna,

  de moment a Lleida capital no hi ha prevista cap projecció, tot i que ens agradaria. De totes maneres si mires la web tenim presentacions a Linyola i a Camarasa, i també en tenim planificada una a Balaguer que encara cal concretar. Les anirem informant via web i per la pàgina de facebook.

  Moltes gràcies per l’interès!
  Transmissions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>