26 de gener – Projeccions en motiu del 75è aniversari de la fi de la guerra

En motiu del 75è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a Barcelona i a Súria el diumenge vinent farem una doble projecció.

Al dematí repetim ruta amb Androna Cultura “La Guerra a la reraguarda” una passejada per com es va viure la guerra al barri de Gràcia i la posterior projecció del documental. Preu 10 euros. Cal inscripció prèvia a info@andronacultura.com, al telèfon 636799577 o a transmissionsdocumental@gmail.com.

A la tarda, a les 18:00 projecció al bar La Taverna de Súria, entrada lliure.

Screen Capture

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>