Transmissions en ruta

Transmissions continua el seu viatge per diverses localitats del país. Des de les Terres de l’Ebre, a Roquetes on Lluís Sala va realitzar la instrucció militar, fins a la frontera amb França, a Espolla, passant per Falset i repetint la Ruta amb Androna Cultura coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la República.

Dies abans de cadascuna confirmarem l’hora, el lloc i les activitats complementàries que realitzarem en cada acte.

Estigueu atents al web i al facebook.

Us hi esperem!

Transmissions

Transmissions Abril Primavera 2014

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>