Presentació a Espolla, 18 d’abril

Aquest divendres 18 d’abril portem el documental “Transmissions. Memòries de Lluís Sala” a la frontera, a Espolla, a l’Alt Empordà, a les 22:00h a la Sala de la Fraternal.

L’acte s’inscriu dins el 75è aniversari de l’Exili que organitza l’Ajuntament d’Espolla i  inclou la inauguració de la Placeta de l’exili i la presentació del llibre Camí d’Argelers el dissabte 19 d’abril.

Es tracta de la primera presentació a les comarques de Girona i ens agrada molt ser a prop dels amics de l’Empordà i dels camins que van trepitjar Lluís Sala i milers refugiats republicans ara fa 75 anys.

Entrada lliure, us hi esperem!
Transmissions

Cartell presentació Espolla

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>