Transmissions a la trobada de creadors Memorybytes, al Centre de Fotografia Documental

Durant els mesos de desembre i gener al Centre de Documentació Fotogràfica de Poble Sec s’està realizant el cicle de conferències i trobades MEMORYBYTES al voltant del treball audiovisual i interactiu de les memòries domèstiques.

El projecte pretén investigar els perills i la potencialitat política d’aquest tipus de narracions i afavorir l’eclosió de pràctiques crítiques y creatives en la no-ficció actual.

Durant dos mesos, Memorybytes ha convertit la galeria del CFD en un laboratori col·lectiu on artistes, investigadors i visitants han donat forma a un arxiu documental. Han estat especialment estimulants les presentacions de Maria Zafra, Mariona Visa, Elena Fraj i Barret Films.

                                            

Dins d’aquest cicle el dia 12 de gener vam poder presentar el nostre treball. Creiem absolutament necessàries iniciatives com aquestes en el context actual, compartint idees i projectes, i fomentant les noves pràctiques crítiques i creatives en la no-ficció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>