Premsa – Febrer 2013

WEB BIBLIOTECA DEL PAVELLÓ DE LA REPÚBLICA

8/02/2013 –  Presentació del documental: “Transmissions. Memòries de Lluís Sala”, amb participació del CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

La web de la Biblioteca del Pavelló de la República es fa ressò aquest mes de la presentació a Súria del documental. El Pavelló de la república és un organisme depenent de la Universitat de Barcelona i que custodia un extraordinari fons de la República i de la Guerra Civil. Des de Transmissions volem agrair la seva participació i col·laboració en la realització del documental.

Link: blocpavellorepublica.ub.edu/2013/02/08/documental-transmissions-memories-de-lluis-sala-amb-participacio-del-crai-biblioteca-pavello-de-la-republica/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>